Szauna

Gyöngyös apartman - Szauna

Egyedileg tervezett és épített kültéri finn szaunánk egyszerre 4 fő számára biztosít kikapcsolódást. A biztosan magas hőmérsékletről egy igazi 6KW-os kőtorony Harvia kályha gondoskodik, melyben 100 kg lávakő került elhelyezésre. A komfort érzetet fokozza a több funkciós fényterápiás LED világítás. A szaunánk az év 365 napján minden vendégünk használatára áll.   A szauna magas hőmérséklete és a képződő gőz hatására fokozott izzadás lép fel, ami kitágítja a bőr pórusait. Az izzadás segítségével pedig a pórusokon át távoznak szervezetünkből a toxinok és más lerakódások. A szaunázók sokszor felfrissülést és egészségügyi állapotuk javulását tapasztalják, ami nem véletlen. Az izzadás által szervezetünk méregteleníti magát, izmaink ellazulnak, és általános közérzetünk emiatt jelentősen javul. A meleg gőz hatására a vérkeringés felpezsdül testünk minden porcikájában, beleértve az izmokat és az ízületeket is. Ennek hatására pedig javul az oxigénellátás, ami a sejtek regenerálódásához, képződéséhez létfontosságú tényező. A rendszeres szaunázás segít a feszültség oldásában. Az alvási nehézségekkel küszködők különösen kedvelik, mert a szaunázás mély és pihentető alvást vált ki.

Jakuzzi

Gyöngyös apartman - Udvar

Jakuzzi medencénk 5 fürdőző számára is elegendő helyet biztosít. Két fekvőhellyel, melyek  mySEAT™ kialakítással készültek. Emellett myJETS™ kialakítással ellátott ülőhely, mely megszünteti a nyak- és váll fájdalmakat, myJETS™ nyak- és vállmasszázs fúvókák. A fúvókák különleges elrendezése intenzív nyak- és vállmasszázst biztosít. Az ülőhely követi a test formáját, így Ön kényelmesen relaxálhat akár több órán keresztül. A változatos igényeknek eleget téve olyan fúvóka-elrendezéssel felszerelt a jakuzzink, hogy optimális masszázsélményt nyújtson. mySEAT™ – Neked&Neki A mySEAT™ fekvőhely kiküszöböli a testmagasságból fakadó kényelmetlenségeket. A saroktámasz ergonomikus kialakítása stabil fekvőhelyet kínál férfi és női vendégeinknek egyaránt. Az Spa medencében 2 fekvőhely és 3 ülőhely található, melynek köszönhetően 5 fő kényelmesen elfér benne. Ózongenerátor és egy szuperfinom homokszűrő biztosítja a víz tisztaságát. Kényelmét és luxusát biztosítja a 16 db exluzív LED színterápiás világítás, MyJet™,MySeat™, MyMusic™ 2.0 hangrendszer és a 42 db fúvóka.

Grill

Gyöngyös apartman - Udvar

Szeretnél szervezni egy kisebb összejövetelt? A kertet kibérelve erre tökéletes a helyszín. Egy szalonna sütéshez, kerti bográcsozáshoz, grillezéshez minden feltétel adott. Az épített környezet és a szükséges eszközök is állnak rendelkezésre. Biztosítjuk a faszenet, tüzifát is.Nem kell lemondanotok egy vendéglátó hely hangulatáról sem.Az udvaron található kemencénk, mely nagyobb társaságok számára is helyet biztosít a közös főzéshez és a jókedvű összejövetelekhez.
Egy jó hangulatú, privát környezetet keresnétek ahol zavartalanul lehet ünnepelni? Ideális helyszínre találhattok nálunk.