Szolgáltatások

Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket Gyöngyösön a Gyöngy Apartmanházak valamelyik apartmanjában! Szálljon meg Gyöngyösön a Mátra lábánál nyugodt környezetben a belvárostól nem messze, ahol sokféle programmal várják a kikapcsolódni vágyókat! A Gyöngy Apartmanház 2021-ben épült két különálló 100 éves, közös udvaros parasztházból Modern és igényesen kialakított új apartmanok várják a pihenni vágyó vendégeket. A szálláshoz zárt, udvar tartozik, ahol az autók számára biztosított a parkolási lehetőség. Az udvarban bográcsozásra illetve grillezésre is lehetőség van. A szállásokban a vendégek részére az ágynemű és a törölköző biztosítva van.


A közös udvaron jakuzzi, szauna, kerti-zuhany, kintfőzési -sütési-grillezési lehetőség biztosítja a pihenést. A vendégek szórakozását szolgálja még 2 db kerékpár. A szálláshely tökéletes kikapcsolódást nyújthat házaspároknak, baráti társaságoknak, továbbá családosoknak is ideális.Kirándulóhelyek sokasága; a farkasmályiboros pincék tájjellegű borai, bor- és szüreti napok és a vidék gasztronómiája, rendezvényei, fesztiváljai, koncertjei új és újabb élményekkel gazdagítják az idelátogatókat.

A szálláshely jól megközelíthető az M3 autópálya gyöngyösi lehajtójáról, továbbá távolsági buszjárattal, illetve vasúton is. A gépjárművek parkolása a kamerával őrzött udvaron, illetve a közeli parkolóban oldható meg.Egyszerűen megközelíthető a Sástón található Adrenalin park, ahol a libegőn keresztül a nyári bobig számtalan szórakozási lehetőség vár. Sástón található Magyarország legmagasabban fekvő tava a kalandok után kitűnő, hús pihenést biztosít a bátrabbak pedig felmehetnek a pazar kilátást nyújtó kilátóba. A városi strand 1,5 km található.

Spar 400m, Belváros 300m, Múzeum 400m, kisvonat megálló 400m, buszmegálló 500m.